miércoles, 28 de diciembre de 2011

15 DE DESEMBRE DE 2011. SESSIÓ 20

Avui hem dedicat la sessió a treballar amb un nou programa: el Corel Draw.
M'ha agradat molt aquesta eina de treball, penso que té molts avantatges quant a manipulació i disseny d'imatges (i algunes mancances quant a eines) i que pot ser un gran complement amb el Photoshop.

A més a més, avui a la classe ens han ensenyat uns llibres il·lustrats de Suzy Lee preciosos. És una il·lustradora molt dinàmica amb un estil molt personal, els personatges es van repetint en els seus llibres i utilitza una tècnica bicolor. Crec que és una de les pròximes adquisicions per a la meva biblioteca de contes il·lustrats. 


D'altra banda també m'agradaria comentar un aspecte negatiu que ja s'ha repetit en diverses ocasions. El fet de comptar amb una sala d'ordinadors amb pocs ordinadors ja és incòmode per a treballar. Doncs si a aquest fet li sumes l'inconvenient que uns quants no funcionen i uns altres no tenen connexió a internet ja s'acaba d'enredar la troca del tot. Amb això vull reflexionar sobre el fet que treballar amb les TIC sempre pot tenir inconvenients i és que quan la tecnologia falla...



No hay comentarios:

Publicar un comentario