viernes, 2 de diciembre de 2011

29 DE NOVEMBRE DE 2011. SESSIÓ 17

Avui hem posat en comú les idees que teníem sobre el projecte que hem dut a terme. Hem treballat en petit grup i hem tingut una breu “reunió” amb el professor per exposar el que volem que sigui el nostre producte.
Hem escollit un bloc d’aula, treballant la multiculturalitat a l’escola, en el qual hi participaran pares, alumnes i tutors.

Per a iniciar el treball hem reunit les pautes que complementen el treball i els punts als quals hem de respondre per a presentar la proposta. Tot plegat en un document “Google docs” convidant als tres professors que avaluen l’assignatura.

Què he aprés avui? Asseguro que, després de treballar tantes vegades de manera forçada amb el Google docs i intentant trobar alternatives a l’ús d’aquesta eina com a mitjà per a fer treballs en grup, és la primera vegada que em sento absolutament còmoda utilitzant-lo.

Avui he redescobert aquesta aplicació del gmail que ofereix un mitjà de treball ràpid, segur i còmode d’editar i compartir.  Penso que a partir d’avui, no fugiré d’aquest mètode de treball en grup i penso que la realització d’aquest projecte, ens permetrà comprovar allò que ja ens avisant des de fa un temps: la tecnologia és una eina que ens facilita l’aprenentatge.



No hay comentarios:

Publicar un comentario