sábado, 19 de noviembre de 2011

15 DE NOVEMBRE DE 2011. SESSIÓ 14

Avui hem tornat a tenir classe amb el Joan Anton per a reprendre les activitats que vàrem deixar pendents del primer bloc de l’assignatura. Ens hem tornat a centrar en l’exposició que farem en grups en relació a les TIC. Així doncs, bàsicament ha sigut una sessió de treball en petit grup per a parlar de com estructuraríem el temari per exposar i com ens repartiríem el contingut.

El que més m’ha fet pensar és el fet que només puguem utilitzar una transparència per persona en el nostre “power”, i que, a més a més, és aconsellable que no hi hagi contingut de text o, en el supòsit que aquest sigui imprescindible, que n’hi hagi molt poc: o bé un títol o una frase breu que pot ser per acompanyar la imatge, no tant explicativa.

Em resulta molt complicat cercar una imatge que tingui suficientment pes per sí sola com per no haver de necessitar text (o ben poc). És cert que aquesta ha d’il·lustrar el que anirem explicant, tot i així, em trobo una mica perduda. Però he de reconèixer que és una manera ideal per a fer que nosaltres, els alumnes llegim – rellegim – entenguem – interioritzem – sapiguem transmetre el tema que ens ha tocat exposar ja que, només fent un aprenentatge totalment comprensiu del contingut, serem capaços de trobar la imatge perfecta.



No hay comentarios:

Publicar un comentario