martes, 25 de octubre de 2011

18 D'OCTUBRE DE 2011. SESSIÓ 7

Avui hi ha hagut un canvi de professorat i ens ha tocat treballar a la sala d’ordinadors, una classe amb pocs ordinadors (ni un per alumne), poc espai, sense pissarra digital de mostra i amb un programa que no s’havia instal·lat correctament.

La sessió d’avui ha estat una introducció a les eines digitals d’una manera més pràctica que no teòrica.
L’activitat consistia a cercar diversos portals, xarxes socials, blocs, àlbums, etc relacionats amb àmbits educatius. I m’he adonat realment ja no s’entén una escola o llar d’infants sense la seva pròpia pagina web on, a banda de penjar els horaris i calendaris escolars, ofereixen, en la majoria dels casos, la opció de participar en debats a activitats als pares i famílies de manera digital, tot aportant opinions, dubtes, preguntes, etc. A més a més es pujen vídeos i imatges que testimonien aquestes activitats escolars.

Realment he pres més consciencia de la importància de fer constar a la web les característiques educatives dels centres donat que és una Font d’informació publica i de consulta oberta a tothom.
A més a més és un avantatge quant a saber compartit de professors i famílies o professors i professors o amb els alumnes; i un avantatge com a espai d’opinions i critiques comunes. Ens permet saber l’actualitat educativa i participar-hi, posar la nostra veu. A més ens permet donar consells i rebre’n d’altres professors i mobilitzar-nos en l’educació. Evolucionar I “fer pinya”, compartir amb la família I pensar en els alumnes I el seu desenvolupament d’una manera actual, immediata i eficaç. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario